Brasserie NH Schiller Weekendmenu
VOORGERECHTEN
STARTERS
Steak tartare met een gepocheerd kwartelei, Parmezaan kletskop en gerookte uien mayonaise | €12,50 |
Steak tartare with a poached quail egg, Parmesan crunch and smoked onion mayonnaise | |
Sashimi van zalm met zoetzure komkommer en soja | €11,50 |
Sashimi of salmon with sweet and sour cucumber and soy | |
Caesarsalade met gegrilde kip, bacon, croutons en ei | €10,00 |
Caesar salad with grilled chicken, bacon, croutons and a poached egg | |
Lauwwarme salade van gegrilde groente met gegratineerde geitenkaas en stroop van balsamico | €9,50 |
Lukewarm salad of grilled vegetables with gratinated goat cheese and syrup of balsamico |
SOEPEN
SOUPS
Pomodori soep met verse basillicum en crème fraîche | €6,50 |
Pomodori soup with fresh basil and crème fraîche | |
Soep van de dag | €6,50 |
Soup of the day |
SUPPLEMENT
SUPPLEMENT
Franse friet | €4,50 |
French fries | |
Salade | €4,50 |
Side salad |
HOOFDGERECHTEN
MAIN COURSES
Rundfilet van de Green Egg barbecue met huisgemaakte friet, seizoensgroentes en béarnaise saus | €20,50 |
Filet of beef from the Green Egg barbecue with home-made French fries, seasonal vegetables and béarnaise sauce | |
Gebakken Doradefilet met rucola risotto, salsa van tomaat, geblancheerde zeekraal en kruiden olie | €19,50 |
Fried Sea bream fillet with arugula risotto, salsa of tomato, blanched glasswort and herb oil | |
Falafal met flatbread, yogurt dip, kropsla en tomaat | €18,50 |
Falafel with pita bread, homemade aioli, lettuce and tomato | |
Verse pasta met bospaddenstoelen, spinazie, hazelnoot en Parmezaan | €17,00 |
Fresh pasta with forest mushrooms, spinach, hazelnut and Parmesan cheese | |
Schiller burger, Australisch Grain-Fed rundvlees met bacon, ei, kaas, augurk, tomaat en friet | €16,50 |
Schiller burger, Australian grain fed beef with bacon, egg, cheese, pickles, tomato and fries |
NAGERECHTEN
DESSERTS
Stoofpeertjes met stroopwafelijs | €8,50 |
Stewed pears with Dutch syrup waffle ice cream | |
Warm chocoladetaartje met vanille ijs | €8,50 |
Hot chocolate cake with vanilla ice cream(+/- 10 minutes preparation time) | |
Huisgemaakte appel tarte Tatin met gezouten karamel ijs | €8,50 |
Homemade apple tarte Tatin with salted caramel ice | |
Internationaal kaasplateau van Bourgondisch Lifestyle | €12,50 |
International cheese platter from Bourgondisch Lifestyle |
ONZE SPECIAAL GESELECTEERDE APERITIEVEN
OUR SPECIAL SELECTED APERITIFS
Dagelijks wisselend huis aperitief | €7,50 | ||
Daily changing house aperitif | |||
Glas Vilarnau Cava Brut Reserva | €6,50 | ||
Glas Vilarnau Cava Brut Reserva | |||
Miro Vermut Blanco geserveerd met citroen | €4,50 | ||
Miro Vermouth Blanco served with lemon | |||
Miro Vermut Reserve Rojo geserveerd met sinaasappel | €5,50 | ||
Miro Vermouth Reserva Red served with Orange | |||
Hendricks’s Gin geserveerd Fever Tree tonic, komkommer en rozemarijn | €10,50 | ||
Hendrick’s Gin served with Fever Tree tonic, cucumber and rosemary |
Volg NH Hotels