Brasserie NH Schiller Menu

Dit menu wordt geserveerd op zaterdag en zondag.

VOORGERECHTEN

Oosterse rundercarpaccio, yuzu mayonaise en zoetzure komkommer €12,50
Huisgerookte zalm, asperges en avocado crème         €13,50
Panzanella; een frisse Italiaanse broodsalade met Focaccia, gepofte tomaat, mozzarella en basilicum (vegetarisch) €10,50
Tartaar van forel, appel, een salade van venkel en kaviaar €11,50
Cantaloupe met ibéricoham en crostini €12,50

SOEPEN

Soto ajam; een Indonesische kippensoep met rijst, taugé, ei en gefrituurde uitjes €6,50
Romige aspergesoep (vegetarisch) €6,50

Supplement

Portie friet €4,50
Salade €4,50

HOOFDGERECHTEN

Kalfsentrecote van de Green Egg, tuinbonen, meiraap, la ratte aardappel en sjalotten saus €23,50
Schelvis met gekonfijte aardappel, wortelcrème, snijbonen en dragonolie €19,50
Asperges met cantharellen, spinazie, gepocheerd ei en hollandaisesaus €19,50
Asperge flamande, asperges met ham, ei, aardappel en boter €19,50
Vangst van de dag Dagprijs

NAGERECHTEN

Crème brûlée van groene thee met asperge ijs            €8,50
Witte chocolade brownie met rabarber en vlierbessensiroop €8,50
Frambozenmousse met vanille ijs en lavendel €8,50
Internationaal kaasplateau €12,50